Portofoliu

Echipa noastra de profesionisti poate face fata cu succes tuturor potentialilor nostri clienti, indiferent de domeniul in care acestia isi desfasoara activitatea. S.C. Egidalco S.R.L. isi ofera serviciile, in prezent la peste 25 de firme cu domenii de activitate variate, printre care, realizare mobilier, transporturi marfa, cosmetica, comert, constructii, service auto, alimentatie publica, etc.

Pregatirea profesionala continua si experienta acumulata de noi in timp si in medii de afaceri dintre cele mai diverse, determina o colaborare fructuoasa si de lunga durata, cu toti potentialii clienti .

Increderea pe care o oferim clientilor nostri, izvoraste atat din experienta si pregatirea profesionala, cat si din seriozitatea si constiinciozitatea cu care raspundem cerintelor contractuale cu respectarea normelor legale in vigoare. Toate deciziile pe care le luam in activitatea desfasurata sunt in conformitate cu legislatia in vigoare, cu care suntem mereu la curent.

Incepand cu "primii pasi" ai unei firme, infiintarea acesteia si pana la diversele probleme cu care se confrunta pe parcursul "vietii ei", noi putem oferi consultanta in toate probleme intalnite: calcularea necesarului de personal, stabilirea circuitului documentelor si organizarea acestora spre o utilizare cat mai eficienta, achizitionarea de autoturisme in leasing, proiecte de finantare, proceduri in relatiile cu bancile, cu clientii, cu furnizorii, plan de afaceri, programe de redresare, etc.

Serviciile noastre

Peste 15 ani de experienta in domeniul financiar contabil

Servicii contabilitate

Organizarea si tinerea contabilitatii

Analiza financiara

Continutul procesului de analiza economica-financiara;

Contabilitate de gestiune

Organizarea contabilitatii

State de plata

Intocmirea statelor de plata

Consultanta privind resursele umane

Consultanta legislatie personal

Sfaturi privind relatia angajat-angajator

Legislatia muncii aplicata

Acreditarile noastre

Doresti sa iei legatura cu unul din consultantii nostri?

Contactati-ne la telefon +0241 481 415